CareWare Nordic tester nyt springboard-format

Den 3. april afholdes nyt springboard i Aarhus med MTIC som vært. Denne gang er det Roche, verdens største lægemiddel- og diagnostikvirksomhed, der vil præsentere deres nye Diabetes Care sundhedsprogram. Til forskel fra tidligere springboards, hvor små og mellemstore virksomheder har modtaget sparring på ideer og produkter, vil fokus her være på struktur og organisering fremfor produkt.

Download programmet for springboardet med Roche i vedhæftede program. (Højre side af skærmbilledet)

Mere info om springboards

Ønsker du mere information om eller at deltage på de aktuelle springboards, eller vil du gerne byde ind med ideer til fremtidige springboards, kontakt: Peter Wiborg Astrup, Leder af Test- og Udviklingscenter Viborg (TUCV), Mobil +45 21 35 87 84 eller peter.astrup@tucv.dk

Generelt om CareWare Nordic springboards

Der vil blive gennemført Springboards for 30 virksomheder i Danmark og Sverige i løbet af CareWare Nordic’s 3-årige levetid. Springboards kan tage udgangspunkt i virksomhedernes idé, men kan også foregå den anden vej rundt, hvor medarbejdere fra institutioner, repræsentanter fra interesseorganisationer m.fl. gør opmærksom på et behov. Både etablerede virksomheder og iværksættere kan byde ind, og der er også åbnet for at studerende kan byde ind med ideer.

Projektets Springboards vil være afsæt for et tilsvarende antal innovationsforløb for virksomheder, som projektpartnerne Center for Industri og Hälsoteknikcentrum Halland vil være vært for.
Læs mere om Innovationsforløb for virksomheder