Gå til hovedindhold

Teste et produkt sammen med Aarhus Kommune

Virksomheder med produkter inden for ældre, sundhed og rehabilitering har mulighed for at teste deres løsning i samarbejde med Aarhus Kommune, hvis det anses for relevant og interessant for kommunen.

 • Læs op

Indhold

  I skal udfylde Formular til beskrivelse af velfærdsteknologisk produkt, hvor I skal beskrive jeres produkt i detaljer, samt hvilken type afprøvning eller projekt, I forestiller jer. 

  Det er alene Aarhus Kommune, der vurderer, om der potentielt kunne være mulighed for at opstarte en test af produktet. En test kan variere meget i omfang. Det kunne fx være en funktions- eller brugertest. Virksomheden kan selv skulle stå for at afholde udgifter til at frikøbe fra Aarhus Kommunes medarbejdere til opgaven. Aarhus Kommune styrer rammerne og omfanget, og kan til enhver tid sige sig fri fra at afvikle testen.​

  Formular til beskrivelse af velfærdsteknologisk produkt

  GDPR

  Jeg bekræfter, at Aarhus Kommune kan opbevare og gemme de indtastede data samt dele dem i 6-By netværket. 6-By netværket består af kommunerne: Aalborg, Randers, Aarhus, Esbjerg, Odense og København

  Virksomheden
  Hvad ønsker I?
  Vi vil gerne...* *


  Produktets kategori
  Beskrivelse af produktet

  Max 1.000 tegn

  Produktets status* *
  Pris mm
  Andre aspekter

  Indgår der i løsningen personhenførbare data? Hvordan beskyttes persondata? Hvordan behandles personoplysninger? Overføres data til tredje lande (ikke-EU-lande)?

  Hvordan tages der højde for miljø og klima i løsningen fx faktorer som genbrug, genanvendelighed, energioptimerende effekter?

  Erfaringer

  Fx links til videnskabelig artikel, cases eller lignende

  Sidst opdateret: 13. oktober 2023