Gå til hovedindhold

Præsentationsdag - Velkommen hjem med velfærdsteknologi

Hybrid (med fysisk og online deltagelse) CareWare Præsentationsdag torsdag 15. december

 • Læs op

Indhold

  Et hus med forskellige symboler omkring

  De seneste år har velfærdsteknologier og intelligente løsninger til hjemmet vundet indpas. De mange nye teknologier er designet til at gøre hverdagen lettere og sikre en højere grad af tryghed og livskvalitet for os i dagligdagen.

  I takt med det stigende antal ældre og kronisk syge borgere i samfundet, kombineret med manglen på sundhedsprofessionelle, er det samtidig blevet nødvendigt, at flere mennesker skal kunne klare sig i eget hjem i længere tid. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at få sat fokus på udviklingen og udbredelsen af innovative løsninger til hjemmet, der kan komme mennesker med funktionsnedsættelser til gode.
  Målet er dels at øge følelsen af tryghed, mobilitet og selvstændighed hos den enkelte borger, dels at sikre kvaliteten, arbejdsmiljøet og effektiviseringen af arbejdsprocesserne for de sundhedsprofessionelle.

  I den nye DokkX-udstilling er der således skabt et hjem fyldt med de nyeste løsninger og hverdagsteknologier på markedet.

  Vi har udvalgt 5 eksempler fra forskellige rum i hjemmet, som vil blive præsenteret i selve udstillingen.

  Program

  • Velkomst og introduktion til DokkX og dagens tema v/ moderator Mikkel Svindt Fransgård, DokkX &  Pressalit PLUS ophæng til sideforskydning af vask v/ Lars Jensen, Pressalit.

  • Ropox Flexiplus højdeindstilleligt køkkenbord (og andre borde) v/ Ebbe Brag, Ropox &  Tak for i dag v/ Mikkel Svindt Fransgård

  Sidst opdateret: 17. maj 2024