Gå til hovedindhold

Præsentationsdag - Tunge ben op i sengen

Online CareWare Præsentationsdag torsdag 24. august 2023

 • Læs op

Indhold

  Underben i slippers - skal op i sengen

  Velkommen til CareWare Præsentationsdag om emnet "Tunge ben op i seng". På denne dag fokuserer vi på de udfordringer og begrænsninger, som såvel det sundhedsfaglige personale som borgere oplever i hverdagen. Ideen til dagen kommer fra nogle praksishenvendelser i Aarhus Kommune.

  Tunge ben kan påvirke borgernes frihed, livskvalitet og mobilitet. Med tunge ben kan det være vanskeligt at udføre daglige aktiviteter og bevæge sig rundt på egen hånd. Personalet oplever desuden, at forflytningerne kan være belastende og tidskrævende i en travl hverdag. Vi ønsker at belyse disse udfordringer og vise innovative tilgange til at lave forflytninger, som skåner både personale og borgere.

  På denne præsentationsdag vil du få mulighed for at lære af forskellige virksomheder og fagfolk, der har specialiseret sig i at tackle problematikken med tunge ben. De vil præsentere deres løsninger og metoder, som kan skabe en reel forskel i hverdagen. Uanset om du er en erfaren sundhedsprofessionel, en forsker, en studerende eller bare nysgerrig på emnet, vil denne præsentationsdag give dig indsigt og inspiration.

  Program

  Velkomst og introduktion til dagen v/ Christoffer Rinder Larsen, CareWare & DokkX & Hvorfor er det vigtigt at tale om tunge ben? v/ Rikke Kruse Ørhøj, ergoterapeut, Velfærdsteknologi og Hjælpemidler, Aarhus Kommune.

  En sikker og tryg forflytning med Alseat v/ Line D. Johansen, Able Nordic & Ellen Langager Kristensen, velfærdsteknologisk konsulent, Sønderborg Kommune

  Løftehjælpemidler fra Guldmann v/ Anders Haugaard, Head of Guldmann Consulting, Guldmann A/S.

  Qurir benløfter v/ Allan Toft Hansen, Faaborg Rehab Technic.

  Liberty Care plejesengen v/ René Grønmark & Betina Fejer, Liberty Care ApS & Afslutning v/ Christoffer Rinder Larsen, CareWare & DokkX.

  Sidst opdateret: 13. oktober 2023