Gå til hovedindhold

Præsentationsdag - Tryghedsløsninger til borgere i eget hjem

Online CareWare Præsentationsdag torsdag 30. marts 2023

 • Læs op

Indhold

  Mange ældre borgere har et ønske om at blive boende længst muligt i eget hjem.

  Hjemmet forbindes ofte med noget trygt og velkendt, men når man bliver ældre kan der opstå nye udfordringer og nye bekymringer. Frygten for at falde i eget hjem uden adgang til hurtig hjælp kan blive så dominerende, at den forhindrer en ellers aktiv hverdag.

  Oplevelsen af tryghed er individuel og skabes som et resultat af mange forskellige parametre. På denne Præsentationsdag vil du blive introduceret for en model, som belyser tryghed blandt ældre, og hvordan forskellige faktorer spiller ind på den samlede oplevelse af tryghed. Der findes ikke en løsning, som passer til alle, og vi har derfor inviteret fire forskellige virksomheder til at give deres bud på, hvordan velfærdsteknologi kan understøtte oplevelsen af tryghed.

  Program

  Velkomst og introduktion til dagen v/ Mikkel Svindt Fransgård, DokkX & CareWare - Tryghedscirklen og erfaringer fra projektet Tryghed i eget hjem v/ Monica Pettersson Ekström, ergoterapeut, Center for Velfærdsteknologi & Hjælpemidler, Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune.

  Arjo Act - en sensorbaseret løsning, der kan identificerer borgere i risiko for fald. Består af en lille sensor/enhed der via et medicinsk plaster placeres på borgerens lår uden gener for borgeren. v/ Nicolai Wiese, Business Development Director Nordics, & Sofia Casserlöv, Senior Manager Corporate Development, Arjo

  Tryghedsløsninger fra TeleCall v/ Dorrit & Henrik Bryld, TeleCall

  Om Cekuras vagtcentral, og gps- og faldalarmer, armbånd, ure og halssmykker med alarmkald v/ Søren Nielsen, Senior Marketing Manager, Cekura - Afslutning v/ Mikkel Svindt Fransgård

  Sidst opdateret: 16. maj 2024