App’en In My Steps er et stærkt bud på en løsning, der imødekommer alle tre behov. Blandingen af fundraising, GPS trænings-tracking og et trygt forum, hvor cancerpatienter kan reflektere og dele deres svære tanker, smelter sammen i en app, hvor gåture og refleksioner omsættes til social forbundenhed og donationer til kræftforskning og -behandling.
 
Dommerteamet har udvalgt In My Steps til Innovationsudstillingen, fordi app’en er en unik kombination af den gryende self tracking-trend, koblet med fundraising og patientdreven omsorg. In My Steps kobling af allerede eksisterende løsningstyper skaber en ny innovativ helhed. Dertil er idéen både sympatisk og velbeskrevet.

Iværksætterprisen

In My Steps blev hædret med Iværksætterprisen.

Stort set alle danskere er berørt af en kræftsygdom. Der er et omfattende behov for at tage vare på både den kræftramte og deres pårørendes følelser og fysiske trivsel. Samtidig er der behov for at rejse penge til forskning.

App’en In My Steps er et stærkt bud på en løsning, der imødekommer alle tre behov. Blandingen af fundraising, GPS trænings-tracking og et trygt forum, hvor cancerpatienter kan reflektere og dele deres svære tanker, smelter sammen i en app, hvor gåture og refleksioner omsættes til social forbundenhed og donationer til kræftforskning og -behandling.
 
In My Steps er en unik kombination af den gryende self tracking-trend, koblet med fundraising og patientdreven omsorg. In My Steps kobling af allerede eksisterende løsningstyper skaber en ny innovativ helhed. Dertil er idéen både sympatisk og velbeskrevet.