Cure Concussion App er et kommunikations- og vejledningsredskab til personer med hjernerystelse. Brugeroplevelsen på Cure Concussion App er indrettet efter målgruppens særlige behov.

Løsningen giver de påvirkede mulighed for selvstændigt at tilpasse deres adfærd og forventninger. De får her information, der i dag er spredt og svært tilgængelig, selv for fagpersonale.

App’en giver bl.a. svar på, hvad man kan i hverdagen og hvad skal man afholde sig fra. Hvordan kommer man gennem sygdomsperioden uden varige mén og hvad kan der gøres for at sikre at man ikke ender på overførselsindkomst.

Dommerteamet har udvalgt Cure Concussion App til Innovationsudstillingen, fordi løsningen er en del af tendensen mod at den enkelte tager personlig ejerskab over sit helbred og sin behandling. App’en er en nicheidé – men den imødekommer et stort behov hos dem, der er ramt af hjernerystelse. Med det rette faglige fundament kan Cure Concussion App’en blive en stærk og relevant løsning, der støtter målgruppen i deres indsats omkring deres egen livssituation.