I denne afdeling kan du kan finde reportager fra CareWare 2014

YouTube-film om CareWare 2014. Reportage fra CareWare-dagene. Med indslag fra workshops og studiebesøg. Udstillere, deltagere og arrangører giver bud på, hvordan CareWare er anderledes end andre messer og konferencer.

YouTube-film om Rejsen gennem Sundhedssystemet. Video fra Rejsen 9. april 2014. Videoen følger patientens rejse gennem Sundhedssystemet. Fra det simulerede slagtilfælde i Teltet på MarselisborgCentret til Dansk Stroke Center på Aarhus Universitetshospital. Fra sygehuset til Hammel Neurocenter, hvor genoptræningen skal foregå. Fra Hammel Neurocenter til Sundheds- og Omsorgshotellet Vikærgården, hvor rehabilitering foregår før hjemsendelse til eget hjem.

YouTube-film om Prisuddelingen på CareWare Innovation.  Om prisuddelingen på CareWare 2014. Vinderne af priserne på CareWare 2014: CareWare Iværksætterprisen gik til In My Steps - CareWare Innovationsprisen gik til MedMemo - CareWare Dommernes Særpris gik til Det åbne hjælpemiddelværksted.

YouTube-film med to udstillere, der fortæller om deres produkt og deltagelse i CareWare 2014. Først fortæller Karsten Brønnum om Idify. Det er et digitalt erindringværktøj til mennesker med demens. Det startede som en idé ved CareWare 2013 - og havde verdenspremiere på CareWare 2014. Dernæst fortæller Gunnar Kramp fra Alexandra Instituttet om Evaluering i Hverdagen. Det er et evalueringsredskab, der både kaster evalueringer og dialog af sig.