CareWare Innovation og Iværksætteri præsenterer for fjerde år i træk et stærkt felt af otte idéer til fremtidens digitale innovation af velfærden. To af idéerne løber med Iværksætter- eller  Idéprisen i forbindelse med velfærdsteknologikonferencen CareWare 2016. Med priserne følger støtte til at bane idéernes vej til et stadig voksende dansk og internationalt marked.

CareWare Idéprisen

Med denne pris ønsker vi positivt at skubbe til idéskabelsen i Danmark. Idéprisen går til den idé, som CareWare’s dommerpanel vurderer, vil skabe størst værdi for samfundet og borgerne, hvis den realiseres. Der er brug for mange flere idéer, der kan udvikles videre til nye værdiskabende produkter og services. Vi vil derfor opfordre – grupper, organisationer, enkeltpersoner, iværksætter - studerende, forskere, medarbejdere inden for sundhedssektoren, borgere og pårørende, opfindere mm. - til at deltage i CareWares idékonkurrence.

CareWare Iværksætterprisen

Med denne pris ønsker vi at fremme udviklingen af det danske vækstlag af iværksættere og startups. Dem, der leverer løsninger eller er på vej til at levere løsninger til sundheds- og velfærdssektoren. Prisen går til en iværksættervirksomhed, der befinder sig i opstartsfasen med en prototype i aftestning eller med få kunder. 

CareWare dommerpanelet prioriterer den idé, de vurderer samlet set har det største vækstpotentiale - målt ud fra "lovende produkt", "organisation med de nødvendige kompetencer" og "realistisk forretningsmodel".