- Se de nominerede 2018
- Mini-Accelerator 15. oktober - 22. november
- Finale Event med netværk og vinderkåring 29. november

For mere info om konkurrencen, kontakt Konsulenthuset Sussi Bianco. Tilmeld dig mailinglisten for at få nyt om konkurrencen og vores åbne events.

Aktiviteter 2018

Vi har i foråret afholdt et arrangement i samarbejde med IDA og ORBIT LAB i Aarhus. 
Hele seks tidligere deltagere udstillede på Health & Rehab i København.  
Du kunne møde CareWare-Next på TechBBQ i København den 25.-26. september. 
Du er altid velkommen til at ringe for at høre nærmere.

Visionen

Der skal fødes flere ideer, idemagere og iværksættere. Der skal skabes nye og flere vækstorienterede virksomheder med afsæt i produkter og services, der gør det lettere og friere at være borger - eller gør det mere spændende og attraktivt at være sundhedsmedarbejder og gør det muligt at effektivisere og modernisere driften af sundhedssektoren i Danmark - og resten af verden.

CareWare-Next har det lange lys tændt – for der kan være langt fra ide til konkurrencedygtigt produkt – fra startup til etableret og globalt orienteret virksomhed. Og vi arbejder ud fra at få hele økosystemet – borgere, medarbejdere hos kommuner og sygehuse, erhvervslivet, studerende, forskere/videninstitutioner, klog kapital, faglige organisationer … – aktivt involveret i at nå målet.
Som led i at realisere dette mål afholder vi årlige idé- og iværksætter-konkurrencer .

Fakta om CareWare-Next i årene 2013 - 2017

  • Årlige idé- og iværksætterkonkurrence. I et konkurrenceforløb identificerer og kårer vi Danmarks mest lovende nye ideer og løsninger rettet mod sundheds- og omsorgsområdet - og støtter dem aktivt på deres vej til at få succes på markedet.
  • Indbygget acceleratorprogram for konkurrencens 8 nominerede finalister – 4 nominerede i hver af de to priskategorier.
  • Konkurrencen er døråbner for samarbejde med kommuner og regioner for udvikling og test af de nomineredes løsninger.
  • En CareWare-Next nominering/pris fungerer som en blåstempling af de nomineredes løsninger og virksomheder – og deltagelse er med til at lette og forkorte nominerede virksomheders vej til kapitalfremskaffelse (god ”track record” målt ud fra tidligere nominerede).