Få sparring på næste skridt i forhold til fx validering af behov, produktudvikling, etablering af innovationssamarbejder, test og kommercialisering. Inden mødet skal du tænke over:

  • Hvilke behov bliver opfyldt, og hvem er din målgruppe?
  • Findes der lignende produkter på markedet?
  • Hvad er din forretningsmodel?

Alle ideer til udvikling af produkter og løsninger er velkomne.
Book tid hos Anja Hald, Project Manager, MTIC

CareWare Advice foregår i DokkX, DOKK1, niveau 2.2

Medtech Innovation Consortium (MTIC) og DokkX tilbyder én gang om måneden iværksættere og SMV’er en vurdering af deres velfærdsteknologiske idé eller produkt.

  • MTIC er et samarbejde mellem Region Midtjylland, kommunerne i regionen, VIA og AU. MTIC er sat i verden for at indfri virksomhedernes vækstpotentiale og bidrage til, at de kan udvikle globalt relevante sundheds- og velfærdsteknologiske produkter og løsninger. Project Manager Anja Hald repræsenterer MTIC til CareWare Advice.
  • DokkX er Aarhus Kommunes nytænkende udviklingscenter for velfærdsteknologi og digitale løsninger. Gennem præsentationer og demonstrationer af forskellige teknologiske redskaber og hjælpemidler skal DokkX fremme nysgerrigheden og kendskabet til teknologierne. DokkX henvender sig borgere i Aarhus Kommune, uddannelsesinstitutioner, fagfolk og andre, der søger viden om velfærdsteknologi.