1. Præsentation af velfærdsteknologisk løsning på en CareWare Præsentationsdag.
  Da Præsentationsdagene er tematiserede, skal produktet passe ind i temaet. Det er CareWare, som udvælger de produkter, som får lov at blive præsenteret.
  Udfyld Formular til beskrivelse af velfærdsteknologisk produkt og send en mail med beskrivelse af produkt mm. til Kirsten Rud Bentholm. Derefter kommer produktet på bruttolisten, og I bliver kontaktet, når der er mulighed for at deltage.
  Målgruppen er interesserede fagpersoner fra Aarhus Kommune og fra andre kommuner i Region Midt og resten af Danmark.
  Pris: Gratis. Foregår i DokkX på DOKK1 i Aarhus.
  Læs mere om CareWare Præsentationsdage.
 2. Præsentation af velfærdsteknologisk løsning på en CareWare Konferencedag.
  Da Konferencedagene er tematiserede, skal produktet passe ind i temaet. Det er CareWare, som udvælger de produkter, som får lov at blive præsenteret.
  Udfyld Formular til beskrivelse af velfærdsteknologisk produkt og send en mail med beskrivelse af produkt mm. til Kirsten Rud Bentholm. Derefter kommer produktet på bruttolisten, og I bliver kontaktet, når der er mulighed for at deltage.
  Målgruppen er interesserede fagpersoner fra hele Danmark og fra Norden.
  Pris: 7.000 kr. pr. produkt. Foregår på skiftende lokaliteter i Aarhus.
  Læs mere om CareWare Konferencedage.
 3. Deltagelse i CareWare Advice.
  Sparring og vejledning til virksomheder, startups og opfindere, der har et innovativt velfærdsteknologisk produkt på vej eller bare en god idé.
  Pris: Gratis, men kræver forudgående tilmelding. Foregår i DokkX på DOKK1 i Aarhus.
  Læs mere om CareWare Advice.
 4. Deltagelse i CareWare Nordic Springboards.
  Få sparring og feedback på udviklingen af jeres produkt fra et kompetencepanel af sundheds- og omsorgspersonale, ansatte i hospitalssektoren, interesseorganisationer, samt borgere.
  Pris: Gratis. Kræver forudgående tilmelding.
  Læs mere om CareWare Nordic Springboards.
 5. Udstilling af velfærdsteknologisk løsning på DokkX.
  DokkX er Aarhus Kommunes udstilling af velfærdsteknologi, med skiftende temaer (3-4 måneder ad gangen). Da DokkX-udstillingen er tematiseret, skal produktet passe ind i temaet. Det er DokkX, som udvælger de produkter, som får lov at blive udstillet.
  Udfyld Formular til beskrivelse af velfærdsteknologisk produkt og send en mail til Kirsten Rud Bentholm. Derefter kommer produktet på bruttolisten, og I bliver kontaktet, når der er mulighed for at deltage.
  Pris: Gratis (kræver at I stiller produktet til rådighed gratis i den periode, hvor udstillingens tema løber). Målgruppen er borgere i Aarhus Kommune, fagpersoner fra kommuner i Danmark, studerende fra Østjylland, samt alle mulige andre.
  Læs mere om DokkX.