CareAccess

Formål

CareAccess leverer en komplet tryghedsløsning som normalt kræver indkøb og drift af mange forskellige systemer og produkter.

Målgruppe

Hjemmeplejen/plejekrævende borgere

Betydning for borger

  • Forbedret tryghed og sikkerhed
  • Dokumentation for besøg fra hjemmeplejen,
  • Ergonomisk låseanordning,
  • Indbygget røgalarmering, bevægelsessensorer,
  • Komfurvagt etc.
  • Lås dør op fra sofa/seng

Betydning for medarbejdere

Forbedret arbejdsmiljø, effektivisering af dagligdagen med mere fokus, dokumentation for besøg hos borgeren

Forventet økonomisk effekt for kommune/region

Hjemmeplejen sparer 74 minutter pr. uge pr. plejer* som skal have adgang til borgere i de kommuner hvor Care Access erstatter nøgleskab på områdekontoret.

Hjemmeplejen sparer 16 minutter pr. uge pr. plejer* som skal have adgang til borgere i de kommuner hvor Care Access erstatter PDAen som nøgle.

Hjemmeplejen sparer 28 minutter pr. uge pr. plejer* som skal have adgang til borgere i de kommuner hvor Care Access erstatter nøglebokse.

*dokumenteret i Servicestyrelsens rapport af 2011.

 

Care Access er et mobilt låse- og tryghedssystem til plejekrævende borgere i eget hjem, som effektiviserer hjemmeplejen, forbedrer arbejdsmiljøet og øger trygheden og sikkerheden for den enkelte borger.'

 

Systemet erstatter nøgler og nøglebokse med et simpelt nøglekort som låser op for hjemmeplejere, sygeplejersker, madservice, laboranter, besøgsvenner og alle andre der har behov for adgang i borgernes hjem.
Derudover udbygges systemet nemt med central alarmering ved: røgalarm, registrering af fald (bevægelses sensorer), uventet åbning af hoveddør (erstatning for trykmåtte) samt overvågning af tændt komfur.

 

Konkurrencedygtig engangsinvestering i mobillåsesystem som kan flyttes rundt efter behov. Uden en efterfølgende investering i PDAer, smartphones og tilhørende software.