Rhapsody P300

Formål

Forøger stimuleringen af den perifere blodcirkulation. Skaber en dyb varmeeffekt, der reducerer smerte og betændelse i leddene hos plejemodtagere med gigtsmerter. 

Giver en dybere afslapning, der hjælper til at reducere behovet for beroligende eller anden medicinering.

Målgruppe

Velegnet til alle kategorier af borgere. Kan benyttes af den helt selvhjulpne borger og den mest immobile og plejekrævende borger.

Betydning for borger

Badning er en fordel for plejemodtagere både fysisk og mentalt. Nedsænkning stimulerer cirkulationen på en naturlig måde, fjerner stress og hjælper med at opretholde borgerens mobilitet.

Hydromassage forbedrer den terapeutiske og afslappende effekt, og er en behagelig oplevelse for plejemodtageren

Betydning for medarbejdere

Højdejustering giver plejepersonalet den korrekte arbejdshøjde til at undgå belastninger. Badekarret hæves og sænkes med et tryk på en knap og muliggør problemfri anvendelse med mobile lifte/loftlifte.

Forventet økonomisk effekt for kommune/region

Rhapsody medvirker til at opretholde plejemodtagerens mobilitet giver større livskvalitet hvilket medfører mindre plejekrævende borgere.
Brugen af Rhapsody i badesituationer giver bedre arbejdsmiljø for plejepersonalet og færre sundhedsskadelige arbejdsstillinger med mindre sygefravær og færre arbejdsrelaterede skader til følge.