Formål

Skaber forudsætninger for sikre, enkle og bekvemme forflytninger af brugere, som vejer op til 250 kg uden tunge løft/fysisk belastning af personale/hjælpere

 

Målgruppe

Meget bred målgruppe af slutbrugere inden for såvel primær- som sekundærsektoren (dækker alle former for funktionsniveauer hos slutbrugere)

 

Betydning for borger

Hurtig, sikker, funktionel og tryg forflytning

 

Betydning for medarbejdere

Enkel, sikker og tidsbesparende at anvende (fleksible og sikker forflytning/kan anvendes til alle slutbrugere op til 250 kg)

Hurtig tilgængelig/lang driftstid

Minimerer nedslidning

Stort arbejdsområde

 

Forventet økonomisk effekt for kommune/region

Kan sættes ind i flere segmenter hurtigt

Minimerer personaleforbrug

Reducerer arbejdsskader – dermed omkostninger

 

Er en motordreven personlift ("mobil loftlift") med 4 hovedfunktioner:

  • Bevægelse vha. elektriske selvkørende hjul
  • Vertikale løft med frit bevægeligt løfteåg
  • Fjernbetjening af løftefunktion
  • Indbygget elektroniske veje- og kontrolsystemer

 

Styres med et styrehåndtag. Den trækkes af to kraftige baghjul med integrerede elmotorer og kan køre hen over tæpper, elektriske ledninger og andre små genstande. Baghjulene kan drejes, hvilket betyder, at liften kan bevæge sig sidelæns eller rotere omkring sin egen akse og placeres præcis som ønsket.

 

Den vertikale løftefunktion giver stor frihed til at assistere brugeren, fordi løfteåget kan bevæge løftestroppen frit i alle retninger. Den ekstra lange løftestrop gør det muligt at assistere en bruger, der befinder sig på gulvet efter fald.
MultiLift550 har et indbygget elektronisk veje- og kontrolsystem.

 

Kan benyttes til mange forskellige typer forflytning uden at måtte gøre brug af kørestol eller toiletstol. Den kan benyttes til at lifte en bruger fra siddende position eller rygleje samt ved gangtræning.